Fibaro Group - Kiemelt Partner

Fibaro Group - Kiemelt Partner

A lengyel Fibar cég olyan vezeték nélküli Élő otthon rendszerekre fejlesztésére specializálódott, amelyek az egy ún. Z-wave frekvencián történő kommunikáción alapszanak. Ez a technológia megengedi, hogy a már meglévő kapcsolókba, dugaljakba vagy magába az eszközbe is könnyen beépíthetőek legyenek a Fibaro modulok, külön kábelezést nem igényelve.

A jelenleg kapható legmodernebb Élő otthon rendszer, amely például a piacon egyedülállóan képes LED és fénycsöves lámpák vezérlésére is, teljesen 0-ás vezeték nélkül! A modulok összekapcsolási lehetőségei olyan személyre szabott, és egyedi megoldások megvalósítását teszik lehetővé, amik eddig csak álmok voltak.

BLOG-unkban a főbb FIBARO eszközök, és funkcióik megtalálhatóak!

Home Center LiteHome Center 2Wall PlugMotion SensorFüstérzékelőVízérzékelőUniverzális Bináris Érzékelő


Gamanet s.r.o.

Gamanet s.r.o.

A társaság mozgatórugója a C4 integrált biztonsági rendszer, amelynek fejlesztésével és eszköztárának rendszeres bővítésével foglalkozik. A C4 rendszer integrálja a biztonságtechnika minden ágát kezdve a beléptetőrendszerektől a riasztó- és tűzjelzőrendszereken át egészen a videó-megfigyelőrendszerekig. Az egyes rendszerek között megtalálhatóak ismert gyártók berendezései, melyek közös rendszerbe való integrálása a felhasználó számára a munka teljesítményének jelentős megnövelését eredményezi, összehasonlíthatatlan mennyiségű részletes információhoz való hozzáférést tesz lehetővé a társaság működéséről. Nem utolsó sorban csökkenti a vállalat biztonságának fenntartására fordított kiadásokat.


UTC Fire & Security Hungary Kft.

UTC Fire & Security Hungary Kft.

A UTC Fire & Security a világ vezető technológiai vállalata, amely az elektronikus biztonságtechnika minden területén teljes választékot kínál, legyen szó videó-megfigyelésről, tűzjelzésről és -védelemről, behatolásjelzésről, integrált rendszerekről vagy éppen kulcskezelési megoldásokról. Az ügyfelei, képviseletei sikere mellett elkötelezett UTC Fire & Security  kiemelt jelentőséggel kezeli a termék- és szolgáltatásfejlesztést, a világszínvonalú gyártást, és a működési folyamatok tökéletesítését.

A UTC Fire & Security 27 országban értékesít, és nyújt műszaki támogatást. Gyárai és logisztikai bázisai Európában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kínában is megtalálhatóak. Nincs még egy ilyen cég, amelyik hasonló technológiai választékkal és ilyen elérhetőséggel rendelkezne.


Intellio Zrt.

Intellio Zrt.

Intellio Zrt. fejlett, valós idejű video analitikával szerelt, video megfigyelő IP kamerákat fejlesztő és gyártó hazai cég. Az Intellio rendszer elsősorban a közepes és több telephellyel rendelkező nagyvállalatok video megfigyelési igényeinek figyelembe vételével került kifejlesztésre. Az Intellio rendszere a biztonsági kockázatokat jelentő események automatizált felismerésének megvalósításával lehetőséget biztosít, hogy a lehetséges, vagy valós veszélyhelyzetekről azonnal riasztást küldve a biztonsági szolgálatnak, azok még a károk tényleges bekövetkezése előtt el tudják hárítani a veszélyhelyzetet. Az Intellio magyar vállalat, termékeit hozzáadott értéket biztosító biztonságtechnikai cégek értékesítik az EU-ban, USA-ban, Kanadában, Dél-Amerikában és Ausztráliában.


Seawing Kft.

Seawing Kft.

A SEAWING Kft. 20 éve foglalkozik magas színvonalon biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésével, gyártásával, forgalmazásával. Úttörő szerepet játszott az RFID technológián alapuló beléptető rendszerek hazai terjesztésében.

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazva kínál saját fejlesztésű megoldásokat beléptető rendszerek, IP alapú integrált biztonságtechnikai rendszerek, valamint az épületfelügyelet területén. Speciális alkalmazásai - fürdő-, wellness-, fitness-, szálloda- és rendezvény beléptető, valamint munkaidő nyilvántartó rendszerei - a legszélesebb felhasználói igényeket is kielégítik. A moduláris elemek lehetővé teszik az adott helyszínhez legjobban illeszkedő rendszer kialakítását. 

A SEAWING rendszerei és termékei már jelen vannak a környező közép-európai országokban is, Szlovákiában, Horvátországban, Romániában.

GOLD PARTNER CERTIFICATE


Real 4 you - Magnum Hungaria

Real 4 you - Magnum Hungaria

A Real 4 You 1995-ben alakult meg Christian Rimpf és Klaus Riederer vezetésével. Mindketten szakértői a ingatlan beruházási és ingatlanfejlesztési projekteknek Kelet- és Közép-Európa térségében. Magyarországi képviseletük a Magnum Hungaria csoport. 

A Real 4 You egy magánkézben lévő ausztriai beruházó és ingatlanfejlesztő vállalat. A fő tevékenységük a ingatlan szektorra koncentrálódik. A projektjeik széleskörűek, kiterjednek akár a földek megvásárlásától az ingatlankezelési.

Több mint 140 sikeres projektet tudhat maga mögött Kelet- és Közép-Európa térségében. Cyber Systems Kft.

Cyber Systems Kft.

Tárgyaló- és konferenciatermi A/V vezérlések.


New Age Interior Kft.

New Age Interior Kft.

Belsőépítészeti szolgáltatás a tervezéstől a megvalósítás legapróbb részletéig.

"Az Ön álmaiból és a mi terveinkből kreatív, egyedi, a megbízó vagy cége személyiségét nagymértékben visszatükröző enteriőröket alkotunk"


Europa Design Corporate Interior Zrt.

Europa Design Corporate Interior Zrt.

Irodák berendezésére specializálódott tervező iroda.


TÉRVÁZ Kft.

TÉRVÁZ Kft.

CSARNOK, IPARI ÉPÜLET, RAKTÁR, ÜZEM ÉPÍTÉSE = TÉRVÁZ

A cég 1981-ben alakult, mint “OTTHON” Gazdasági Munkaközösség. 1982-től mint ÉPTERINV BT., 1997. Október 1-től Térváz Építőipari Kft. néven működött kiskunhalasi központtal. 2006-ban Budapesten is telephelyet nyitott, ahol a generálkivitelezési munkáik előkészítése és projektmenedzselése folyik.

Csarnoképületek (üzem- és raktárépületek) tervezése, acél vagy előregyártott vasbeton vázszerkezetének gyártása, generálkivitelezése 9-90m-es fesztávolságig. A gyártás saját telephelyen folyik 7.000 m2-es, 4 hajós, daruzott csarnokban, mely 34.000 m2-es saját ipartelepen fekszik. Ezen kívül hagyományos építőipari tevékenységgel, lakó- és irodaépületek tervezésével és generálkivitelezésével is foglalkoznak.

A Térváz Kft. minőségpolitikájának alapja a Megrendelők igényeihez való lehető legjobb alkalmazkodás.

Tervezés és kivitelezés összefonódásának előnye, hogylehetővé teszi az építtetői igényekre történő gyors, rugalmas reagálást.

Alapos építőanyag ipari ismeretekkel és kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkezik. Költségtakarékos anyagfelhasználással kedvező árakat tud kialakítani.


Securiton Kft.

Securiton Kft.

A Securiton Kft. profilja a különböző biztonságtechnikai berendezések és rendszerek alkalmazásának az oktatása, az általuk kidolgozott rendszerek és megoldások ismertetése, berendezéseik forgalmazása, rendszereik tervezése, valamint igény esetén ezek kivitelezése és karbantartása saját állandó munkatársakkal, illetve szakképzett partnerekkel.

A vállalkozás kínálata átfogja az elektronikus jelzőrendszerek széles skáláját, elsősorban a célszerűséget, a használhatóságot és a minőséget szem előtt tartva, magas szintű szaktudással párosítva azokat.

Az általuk forgalmazott termékek és rendszerek az ismert minősítő intézetek (VdS, LPC, UL, ULC stb.) tanúsítványai mellett számos ISO minősítéssel is rendelkeznek. Igényes minőségű biztonsági rendszereket elsődlegesen bankokban, pénzintézetekben, állami intézményekben, közigazgatási hivatalokban, sport és ipari objektumokban, raktárépületekben, logisztikai központokban, távközlési objektumokban, irodaházakban, szállodákban, magán- és állami rezidenciákban kerültek telepítésre hazai és nemzetközi szinten is.


Pyronova

Pyronova

A PYRONOVA 1992-ben alapult, fő tevékenysége a tűzvédelem. A cégcsoport célja, hogy a megrendelői igényeket, a felmerülő kockázatokat figyelembe véve olyan professzionális tűzvédelmi berendezést kínáljon, ami a tulajdon védelme mellett megfelel életvédelmi, egészségvédelmi, és környezetvédelmi előírásoknak is.

A PYRONOVA cégcsoport alapvető filozófiája hogy ügyfeleiknek teljeskörű szolgáltatást nyújtson tűzvédelem terén, ami a következőkben áll: teljes tervdokumentáció elkészítése, anyagszállítás, tűzvédelmi berendezések kivitelezése, karbantartása és szervízelése a garanciális és az azt követő időszakban, rendszerek utógondozása. Fontos eleme a magas minőség biztosításnak a folyamatos termék- és szolgáltatás ellenőrzése.

A szakemberei többéves tapasztalatai alapján a következő tevékenységeket biztosítják a tűzvédelm területén: tervezés, kivitelezés, karbantartás,épületek és technológiák tűzvédelmi feladatainak felmérése, tanácsadás, kereskedelem.


Wolf System Építőipari Kft.

Wolf System Építőipari Kft.

Szakértő faszerkezet építésben, betonépítésben és készház gyártásban Scharnstein (Felső-Ausztria) és Osterhofen (Németország) helységekben.

Több mint 40 éves tapasztalatával a Wolf Vállalatcsoport nemzetközileg sikeres vállalattá fejlődött, és megbízható partnernek bizonyul mezőgazdasági és ipari építmények, valamint készházak területén. Fa, acél és beton: Jól átgondolt anyagkombináció, ami gazdaságos megoldást tesz lehetővé, és személyre szabott egyedi követelmény teljesítését biztosítja.


ELSZÖV-Automatika Kft.

ELSZÖV-Automatika Kft.

Napjaink egyik meghatározó elvárása, hogy épületeink, irodánk és üzemeink minél megbízhatóbbak, energiahatékonyabbak, környezetkímélőbbek és automatizálhatóak legyenek.

Vagyis:

„Jól működő épületek”- re van szükségünk.

Ennek szellemében tervezi és kivitelezi épületautomatikai rendszereiket. Épületgépészeti automatika és a hozzá tartozó erősáramú rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak az ország egész területén, ajánlatadástól az átadásig.

Céluk az általuk tervezett, készített és kivitelezett épületautomatikai és épületvillamossági rendszerek a kor követelményeinek megfelelően, a lehető legkorszerűbb technikával, környezettudatos szemléletmóddal, alacsony működési költséggel és hosszú élettartammal készüljenek. Az épített rendszerek kivitelezésükben, megjelenésükben és működésükben is maximálisan szolgálják vevőink igényeit.

Jól működő épületek gyorsan, megbízhatóan, garanciálisan!


Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk