SMARTme Ügyfél: Pont, mint mi magunk
Az ember. Pont, mint mi magunk. Érez, lélegzik, tervei, gondolatai vannak, vágyik az elismerésre, és vannak rossz napjai is. A munkavégzés légköre meghatározza pillanatnyi érzéseinket, így célunk, hogy közös munkánk a mindennapokat ne nehezítse, hanem mindenki számára élhetőbbé és természetesebbé tegye. Az ügyfél elégedettsége fontos építő visszajelzés számunkra, ekkor lehetünk csak biztosak abban, hogy munkánkat jól végezzük.
SMARTme Közvetlen Kapcsolat:kölcsönös megbecsülés
SMARTme KapcsolatAz elmúlt közel húsz évben azt láttuk, hogy a generálkivitelezői, fővállalkozói közreműködéssel megvalósuló projektek rendre minőségi és elszámolási vitákkal tarkítottak. Jól hangzó gondolat, hogy egy ilyen projekt esetében a Megrendelő csak egyvalakivel tartja a kapcsolatot és egyvalakin érvényesíti követeléseit, de a gyakorlatban ez nem jelent többet egy közbeiktatott adminisztratív lépcsőnél és a projekt költségeinek emelkedésénél. Igen ritka az az eset, amikor a generálkivitelező ennél többet tesz, és valóban önmaga vállalja azokat a felelősségeket, amiket a legtöbbször csak átadnak a munkát végző alvállalkozóknak. Egy jól kiválasztott vállalkozó közvetlen felelősségvállalása sokkal tovább mutat, mint egy generálkivitelezőn keresztül érvényesíteni próbált törekvés. Mi vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért, függetlenül attól, hogy a Megrendelő, vagy a generálkivitelező illetve a fővállalkozó hív. Megjelenünk a munkaterületen, és a tényleges Megrendelő érdekeit szem előtt tartva, becsülettel elvégezzük feladatainkat. Mindez olcsóbban, gyorsabban és szakszerűbben valósul meg a köztes lépcsők kihagyásával. Hosszabb mérlegelést követően, amiben komolyan számításba vettük a Megrendelők valós, tényleges igényeit, azt a döntést hoztuk, hogy munkáinkat kizárólag közvetlen Megrendelőinkkel szerződve végezzük el, olyan helyzetet teremtve ezzel, aminek természetes velejárója olyan alapok építése, mely mindkét fél kölcsönös megbecsülését és hosszú távú üzleti együttműködését eredményezi.
 SMARTme Tiszta játék: garantált szaktudás
SMARTme FairplayÚgy gondoljuk, és ebben hiszünk, hogy Megrendelőinkkel közös érdekünk tiszta, korrupciótól mentes megállapodások mentén, kölcsönösen előnyös módon együttműködni. Számos versenytársunktól eltérően ezért nemet mondunk a projektek, megbízások „megvásárlására” és az olyan üzleti kapcsolatokat keressük, ahol szaktudásunk és szolgáltatásaink révén, tisztes, ám virágnyelven „járulékos” költségektől mentes vállalási áron segíthetjük ügyfeleinket.
SMARTme Kollégáink: Csapatjátékosok
Csapatjátékosok, akiknek a munka területén közös a célkitűzésük, egymással szemben segítőek, és egy emberként törekszenek arra, hogy szinergiában tudják teljesíteni a feladataikat és ezáltal a SMARTme minden projektjét sikerre vigyék. Mint minden csapatban, nálunk is a leggyengébb határozza meg a csapat erejét, ezért kiemelten fontos értékünk egymás segítése, mely folyamat során közös erőfeszítéssel próbálunk egy mindenki számára teljesíthető szintet meghatározni és képviselni. Amit keresünk minden kollegában az az együttműködő, segítő (problémamegoldó) szándék, a pozitív hozzáállás. Minden más megtanítható és megtanulható.
 
SMARTme Kollégáink: Csapatjátékosok
Egy folyamat, ami nélkül mi sem tudjuk elképzelni a mindennapjainkat. Munkánk, elhivatottságunk szerves része ez, amit célunk maximálisan használni, és hasznosítani, hogy szolgáltatásunk minél magasabb színvonalú legyen. Fejlődés és fejlesztés egyetemlegesen az, amire sosem mondhatjuk, hogy végeztünk vele, sosincs olyan, hogy készen van. Ügyfeleink visszajelzéseit kiemelten fontosnak tartjuk, és annak megfelelően is kezeljük. Ez adhat nekünk folyamatos megújulást, új lehetőséget, és biztosíthatja számunkra, hogy mindig a jó irányban haladjunk.
Folyamatosan van mit tanulni, aminek eredménye, hogy a ma ügyfele a tegnapinál is elégedettebb, és tudjuk, hogy a jövőben kölcsönösen számíthatunk egymásra.
SMARTme Sportba vetett hit: hogy mindig legyen energiánk
Mindegy, hogy mit sportol, hogy hol sportol, ha szereti és örömét leli benne. A sport páratlan nevelő és jellemformáló erővel rendelkezik. Megtanít arra, hogy eredményt elérni csak úgy lehet, ha a kellő munkát lelkiismeretesen, alázattal és türelemmel előzetesen „befekteti” az ember. Ez időigényes, nehéz, monoton, fárasztó, embert próbáló és áldozatokat követelő feladat. Saját izzadtságos tapasztalásainkon keresztül a sport világosan rámutat arra, hogy tisztelettel tartozunk mások erőfeszítései és eredményei iránt, függetlenül attól, hogy saját erőfeszítéseinkhez és eredményeinkhez azok miként viszonyulnak. Mindezeken túl a sport a célok elérése – és ezáltal az elégedettség – élményét is nap mint nap képes nyújtani. Végül, de nem utolsó sorban a testedzés kizökkent a hétköznapi kerékvágásból, fizikai és szellemi felüdülést hoz. A sport ezek miatt egyszerűen nélkülözhetetlen.
Célunk, hogy mindenkit a sportolásra bíztassunk, és folyamatosan támogassunk olyan sporttevékenységeket, melyek biztosítják, hogy sok ember számára elérhető és megélhető legyen az a felszabadult és energikus állapot, amit a sportnak köszönhetünk.

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk