Veresegyházi Trimackók - Éremeső Kistarcsán!

Ennél büszkébbek már nem is lehetnénk! A SMARTme Kft. által támogatott Veresegyházi Trimackók legutóbbi versenyeredményeiről számol be az egyik résztvevő.

"Rekkenő hőség a versenypályán, 234 egyéni versenyző és 31 csapat, 97%-os páratartalom az uszodában, de hősiesen küzdöttek a Veresegyházi Városi Sportkör Triatlon Szakosztályának fiatal versenyzői! Ez jellemezte a hétvégén megrendezett EMMI Triatlon Diákolimpia Komárom-Esztergom-, Fejér-, és Pest Megyei „A" és „B" kategóriás Regionális versenyét.

Vasárnap a reggeli órákban már veszélyesen kúszott felfelé a hőmérő higanyszála. A versenyzőkön, a szervezőkön és néhány elszánt szurkolón kívül mindenki az árnyékot kereste... A versenyzőink elszántak voltak: 6 egyéni és 7 csapat bajnoki címmel valamint további 10 dobogós helyezéssel tértünk haza a regionális diákolimpiáról. Ez a verseny sem múlt el extrém helyzetektől mentesen, volt akinek a kerékpár első váltójának egy apró alkatrésze kezdte ki a lábát, volt aki kerékpárjával az árokban kötött ki és ne is beszéljünk a láncleesésről és az esésekről. Volt köztünk „elsőversenyes" is akinek elkelt a biztatás. Egy dolog azonban elmondható minden versenyzőről: a körülményektől függetlenül nem adta fel senki a küzdelmet és mindenki célba ért... és nem is akárhogyan!"

Gratulálunk az eredményekhez!

Balázs

 


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk