Veresegyházi Trimackók - Árminért hajtott a csapat

A Trimackók újra megmutatták, hogy mi az a küzdeni akarás, főleg, ha valaki gyógyulásáért küzdenek.

"A TriMackók újonc fiú váltójának oszlopos tagja, Lesták Ármin a múlt hét második felében sajnos tüdőgyulladással kórházba került, így nem tudott részt venni a 2014.06.28-án Kaposváron megrendezett váltó OB-n. Kárpáti Ákos és Tóth Marci mellé Jankov Milán ugrott be a csapatba. A három fiú derekasan helytállt: az elsőként rajtóló Ákos a népes mezőnyt vezető bolyjal jött ki az úszásból, depozás közben már előzött, majd új pozícióját a kerékpáron és a futáson is tudta tartani. Tóth Marci nagyszerű versenyzéssel a második helyre hozta fel a csapatot, nagyjából másfél perces előnyt szerezve a harmadik váltótagok indulása előtt. A váltó befutóembere, Jankov Milán az úszáson és a kerékpár pályán tovább növelte az Ákostól és Marcitól kapott jelentős előnyt, majd a futópálya mentén felsorakozott csapattagok és kísérők bíztatása közepette az előkelő második helyre futott be.

Meg kell említeni, hogy a lányok sem maradtak el a fiúk teljesítményétől. Még az sem tudta megállítani a lánycsapatot, hogy egy tagja, Csányi Zsófi elhagyta az úszás közben a chip-jét, de az egyik csapattárs segítségével visszakapta időben. Az újonc lány csapat tagjai a Kaposvári váltó OB-n a 11 rajthoz álló csapatot megelőzve, a dobogó legfelső fokára állhattak fel és vehették át az arany érmet.

A srácok a díjátadás során jobbulást kívántak Árminnak, aki egyébként édesapjának sem engedte meg, hogy vele maradjon a kórházban, hanem ráparancsolt, hogy versenyezzen a szenior váltóban. Az öregek a pontszerző hatodik helyen végeztek és ezt Árminnak köszönhetik.

Innen is jobbulást kívánunk, Ármin!"

Balázs


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk