Sentri - ellenőrizze lakását okosan

Egyre több otthoni eszköz csatlakozik az internetre, így a fogyasztók számára új utak nyílnak, hogy ellenőrizzék a háztartási gépeiket. De ahogy egyre több elektronikai eszközt kapcsolunk a rendszerbe, egyre nehezebb kezelni mindet.

A Sentri-t úgy tervezték, hogy segítse a fogyasztókat, hogy okos otthonuk még okosabb legyen. Segítségével egy mélyebb szintű vezérlési lehetőséget kapunk a sok eszközünkhöz a lakásban.

Úgy néz ki, mint egy iPad, amelyet falra szerelhetünk, vagy a könyvespolcra állíthatunk. A készülék rendelkezik egy HD videokamerával, éjjellátóval, és mozgásérzékelővel, értesítést küld a felhasználónak, ha valami szokatlan történik a házban.

A Sentri jóval túlmutat egy otthoni biztonsági eszközön, köszönhetően a számos különböző érzékelőjének. Nyomon követi a hőmérséklet változást, nézi a levegő minőségét, a fényt és páratartalmat a házban, így a felhasználó teljesebb képet kap környezetéről. Az adatokat mobil applikáció segítségével láthatjuk.


Egy Nest termosztát csatlakoztatásával például a Sentri még okosabb fűtés vezérlést nyújt, figyelembe véve a hőmérsékletet, az időjárási és egyéb körülményeket házunk körül. Csatlakoztathatunk hozzá akár Phillips Hue intelligens izzókat, amelyeket távolról is vezérelhetünk az alkalmazáson keresztül.

Tamás


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

Helpdesk