Okosotthon rendszer telepítése, TV2 Falforgatók 2. rész

Mint már arról beszámoltunk, nálunk járt a TV2 Falforgatók stábja, akik a FIBARO okosotthonról készítettek riportot, kereskedelmi vezetőnkkel és műszaki tanácsadó munkatársunkkal.

A műsor alapkoncepciója, hogy házakat, lakásokat alakítanak, újítanak fel az ingatlantulajdonosok legnagyobb örömére. A felvételek során a műsor szerkesztői figyelnek arra, hogy hangsúlyt kapjon a szakmaiság is, így kivitelezők, tanácsadók segítenek a renoválás során, akik megjelenési lehetőséget kapnak a műsorban.

Mi, a SMARTme Building Technologies Kft., is a szolgáltatási területünk révén kerültünk a Falforgatók célkeresztjébe. Okosotthon szolgáltatás még nem szerepet a műsorban, ezért büszkék vagyunk arra, hogy elsőként mi mutathattuk meg az okosotthon működést, funkcióját, előnyét.

Az első részben Czibere Kornél kereskedelmi vezető ismertette az okosotthonokat általában, azon belül is a FIBARO-rendszert. Müller Attila műsorvezető saját maga próbálhatta ki az okosotthon funkciókat. Az első rész ITT megtekinthető.

A második részben már a felújítandó lakás került szakembereink keze alá, akik órák alatt okosotthont csináltak. Bodó Peti munkatársunk a házba szerelt egy FIBARO Wall Plug-et, egy intelligens dugaljt. Peti modulokat is beszerelt, amik a világítási köröket és a redőnyöket, illetve a fűtést szabályozzák.

Ismét kiderült, hogy a FIBARO okosotthon vezeték nélküli rendszer egyik nagy előnye, hogy bontási munkálatok nélkül lehet telepíteni a már meglévő otthonba. Az okosotthon tulajdonosai örömmel konstatálták, hogy lakásuk most már felokosított tulajdonságokkal van felvértezve.

A Falforgatók, okosotthon második részéért, KATTINTSON IDE


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk