Neeo - távírányító kicsit másképp

Már egy éve hogy a Neeo elindította sikeres projektjét a Kikstarteren, ahol több min 1.500.000$ sikerült összegyűjteniük ötletük megvalósításához. Egy merőben újszerű elgondolásuk volt a jövő távirányítójának elkészítésére. Egy olyan eszközt készítettek, melynek a fele érintő képernyő, alsó részén hagyományos gombok találhatók.

Alumíniumból készült ház, letisztult megjelenés. Tiszta, átlátható felület, könnyű kezelés jellemzi. Ezzel a távirányítóval nem csak a TV-t, set-top boxot irányíthatjuk, hanem a játékkonzolunkat, a világítást, és több mint 50.000 egyéb eszközt. A távvezérlő Bluetooth, Wi-Fi, infra kapcsolatra képes, így biztosítva hogy különféle érzékelők is csatlakozhassanak hozzá. Ezáltal képesek vagyunk okos otthonunk vezérlésére akár egy ilyen távirányítóval. Az érintő képernyőn megjelenő ikonok egyértelműek. Villámgyorsan érhetjük el a menüpontokat. Semmi komplikáció. Akiknek már lehetőségük kipróbálni, azonnal beleszerettek.

Különböző távirányító alkalmazások már régóta elérhetők okos eszközeinkre, de a gyártó felmérése szerint az emberek nagy többsége igényli a fizikai gombokat is egy távirányítón. Úgy néz ki, hogy telitalálat volt részükről a Neeo elkészítése. A Kickstarter kampányukon nem véletlen, hogy ennyi pénzt össze tudtak gyűjteni, és az idei CES kiállításon is hatalmas érdeklődés volt az újszerű távirányító után.

Tamás


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

Helpdesk