Mindent beleadtunk...

Adott egy felújítás előtt álló régi villaépület, és egy érdeklődő, motivált ügyfél. Ebből hoztuk ki a legtöbbet. Hogyan?

A HAI otthonautomatika központhoz első lépésben a fűtés - hűtés - és szellőző rendszert kapcsoltuk, lehetővé téve ezzel a rendszerek optimális, automatizált működését. Emellet - rendszeres blogolvasóinknak már nem is kell említeni - természetesen automatizáltuk, és távolról is vezérelhetővé tettük a világítási köröket is.

A kezelhetőséget három darab gyári HAI, falba sűlyeszthető érintőkíépernyő teszi lehetővé. Itt is lehetőség van távolról bármilyen okostelefonról vagy tablettről "belenyúlni" a rendszerek automatizált működésébe, vagy csak belesni egy - egy kameraképbe...

A rendszer egyik legérdekesebb - és azóta a család kedvencévé vált - része a home audio system. Beépített hangszorókat helyeztünk el a fürdőkben, a konyhában, a nappaliban és a hálókban is, melyekhez az adott helységben csak egy-egy fali csatornaválasztó, illetve hangerőszabályzó kapcsolódik.  Ezek segítségével a központból minden helységhez egyedi zene vagy csatorna választásztható, helységenkénti hangerő állítási lehetőséggel.

A ház biztonságáról video alapú kaputelefon, és több, IP alapú kamera gondoskodik, melyek szintén elérhetőek bárhonnan, bármikor.

 

Tudjon meg többet az otthonautomatikai rendszerekről! Tovább...

Balázs


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

Helpdesk