Közösségi Szerepvállalás - Baseball Team Egyesület

Próbálta már a baseball-t? Vagy hallott már róla? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy akár Ön is, vagy a gyermekei is kipróbálják és sikeresek legyenek benne! Mi már próbáltuk! :)

Örömmel jelentjük, hogy a támogatottjaink köre újra bővült!

Az Érdi Baseball Team Egyesülettel folytatott tárgyalások során fény derült arra, hogy a profizmus, a gyerekekhez való alázatos hozzáállás és a határtalan kedvesség egy olyan mindennapi dolognak számít Érden, ami igazán nem mindennapi. A 2002 óta folyó kitartó munka eredménye, hogy évente több száz gyereket foglalkoztatnak. Ami egy kis extra, hogy angolul tanulnak a gyerekek, és aki igazán tehetséges, azt még az Amerikai Egyesült Államokba is elküldik, hogy fejlessze játéktudását.

A SMARTme Building Technologies Kft. kiemelt fontossággal kezeli az utánpótlás támogatását. Ezt az „Értékeink”-ben is büszkén vállaljuk! Kérjük olvassa el!

Az Érdi Baseball Team Egyesület hitvallása:

Az egyesületi munka alapjai:

Egyesületünk azzal szolgálta és szolgálja a közösséget, hogy tavasszal és nyáron nyílt táborokat tart, ahol bemutatjuk és tanítjuk a baseballt mindazok számára, akiket ez a sport résztvevőként is érdekel. Az érdeklődőket bevonjuk a már működő csapataink munkájába. Edzéseken és mérkőzéseken vesznek részt. Ezek a csapatok aztán más magyarországi illetve külföldi csapatokkal is összemérik tudásukat.

Értékeink:

Hiszünk abban, hogy a fiatalok és a felnőttek bevonása a baseballba az alábbi pozitívumokkal jár:

  1. A játékosok megtanulják értékelni a közösséget és azt, hogyan kell csapatban dolgozni.
  2. A felkészítéseken és edzéseken keresztül, valamint a részvétel révén a játékosok olyan önbizalomra, önuralomra és önfegyelemre tesznek szert, melyeket aztán életük más területein is hasznosíthatnak.
  3. A csapatvezetők és edzők olyan keresztény értékeket képviselnek, szemléltetnek és tanítanak meg, mint mások szolgálata, mások előtérbe helyezése magunkkal szemben, és egyéni áldozatvállalás a csapat sikere érdekében.

Tevékenységünk:

 Egyesületként az alábbi fő tevékenységeket végezzük:

  1. Edzési, felkészülési lehetőséget biztosítunk csapataink számára.
  2. Bejegyeztetjük őket a ligákban és mérkőzéseket szervezünk részükre szórakoztatásukra és képességeik fejlesztésére.
  3. Részt veszünk magyar és/vagy külföldi csapatok tornáin, illetve ilyen mérkőzéseket mi is szervezünk.
  4. Meghívjuk más országok edzőit és megszervezzük, hogy évente legalább egyszer szakmai képzéseket tartsanak klubunk és más hazai klubok számára.
  5. Elősegítjük a szükséges baseball felszerelések adományként, illetve vásárlás útján történő beszerzését, melyek aztán továbbadhatók, vagy értékesíthetőek játékosaink számára.”

Kipróbálna egy edzést az érdi csapattal? Ne habozzon, látogasson el a honlapukra, és vegye fel velük a kapcsolatot. Ha meg az otthonát szeretné életre kelteni, akkor mi készséggel állunk rendelkezésére.

Balázs

 

 


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk