Hűséges partnerkapcsolat - így dolgozunk mi...

Büszkék vagyunk sikereinkre!

Ebben a blogbejegyzésben olvasóinkkal röviden megosztok egy történetet, amely két cég korrekt, és bizalmon alapuló kapcsolatáról, megbízóról és szolgáltatóról szól. 

Ebben a hónapban nagy megtiszteltetésben volt részünk, ami számunkra jó visszajelzés, hogy megbízóink elégedettek munkánkkal, hozzáállásunkkal.

2010-ben telepítettünk egy közepes méretű irodában komplett behatolásvédelmi rendszert. A rendszer kiépítése minden különösebb bonyodalom nélkül lezajlott. Az ezt követő időszakban - leszámítva, ha valami miatt a helyszínen módosítanunk kellett a rendszer beállításait a folyamatosan változó igények miatt - más közös munkánk, aktivitásunk nem volt az említett céggel.

Tavalyi évben, 2013. tavaszán már "gondolkodás nélkül" minket keresetek meg, mikor hasonló területen merült fel megoldandó feladat. Akkor a védeni kívánt terület - egy régi raktár - felmérése után készítettünk ajánlatot egy hasonló riasztórendszer kiépítésére, azonban a tárolt eszközök értéke nem kívánta meg a rendszer kiépítését.

Újabb egy év elteltével, ebben a hónapban a cég irodát bővített, ezért újból felmerült egy hasonló védelmi rendszer kiépítésének igénye. A feladat szintén a SMARTme -re várt!

Ahogy ilyenkor lenni szokott, kivitelező csapatunk egyik tagja már másnap gondosan felmérte a helyszínt, mérnökeink megtervezték a behatolásjelző rendszert, és ajánlatot készítettünk a megszerzett információk alapján. Az ajanlatadás - a kapcsolatfelvételt követően - így pár nap alatt meg is történt.

A bizalmat már ekkor is éreztük, amit a gyors megrendelés tovább erősített bennünk!

Ennél jobb visszaigazolást nem is kaphattunk volna arra vonatkozóan, hogy elégedettek munkánkkal, szolgáltatásunkkal. 

Büszkék vagyunk sikereinkre!

Balázs


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

Helpdesk