Érdi Baseball Club tervei - olyan klubházat létrehozni, ami teret nyit a fiataloknak

Az Érdi Baseball Club munkáját évek óta nyomonkövetjük és támogatjuk. Ez egy olyan közösség, amely a sporton keresztül tanítja meg a fiatalokat az igazi értékekre, neveli őket az etikus viselkedésre, és lehetőséget ad arra, hogy megtanuljanak küzdeni, kitartani és a csoportért tenni. 

Röviden a klubról:

2002-ben alakult meg a klub, immáron 15 éves fennállását ünnepelte 2017-ben. Már 9 baseball és softball csapat fejlődését egyengetik. Jelenleg Érden egy nyitott pályán van lehetőségük edzéseket tartani, téli időszakban pedig a találkozóknak és megbeszéléseknek egy nappali ad lehetőséget. Ilyenkor akár 20 fiatal és edzőik gyűlnek össze taktikai megbeszélésekre, találkozókra, egyeztetésekre.

Eltökélt szándékuk, hogy a klub tagjai számára hamarosan létrehozzanak egy klubházat a baseball pálya szélén. Ez az új épület új lehetőségeket nyitna meg előttük: gyakorló teret adna a fiataloknak olyankor is, amikor szabadtéren nem lehet edzést tartani, gyülekező helyet biztosítana, akár vallásuk gyakorlására, termet a megbeszélésekhez és egy olyan stabil pontot az életükbe, ahol mindig szívesen várják őket. Ehhez kérik most a csapattagok és csatlakozni vágyók, valamint a fiatalok boldog jövőjéért tenni akarók segítségét.

A sport szeretete összeköt és utat nyit ahhoz, hogy az élet nagy problémáiról és az életről magáról is beszélgetések induljanak el. Értékeket, etikát, erkölcsi fejlődést ad a csapat számára, egészséges és boldog fiatalokat nevel. Akár a csoporthoz tartozás érzése, a vallási elkötelezettség vagy a baseball iránti szeretet hozza ide a fiatalokat, mindenki megtalálja a helyét. 

A magyar baseball sport fontos képviselője az Érdi Baseball Club, csatlakozni hozzájuk, segíteni nekik az álmaik megvalósításában sose késő. 

 


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk