Érd Baseball - Little League Majors

Újabb kiváló eredménnyel tért haza az érdi csapat. Az egyik szülő beszámolóját olvashatják alább!

El se tudjuk mondani, hogy mennyire büszkék vagyunk! Csak így tovább!

"GYŐZTÜNK! Az érdi Indians baseball csapata országos bajnok lett!

Vasárnap volt a Little League majors korosztály (10-12 évesek) legizgalmasabb meccse Jánossomorján. A két csapat hasonló felkészültségű volt, nem véletlen, hogy velük játszottuk a döntőt. A gyerekek nagy izgalommal várták a játékot, hisz tudták, nem lesz könnyű menet.

Az érdi lányok és fiúk igazi csapatot alkottak. Az 5. inningben az ellenfél átvette a vezetést, de a mieink ekkor sem veszítették el lelkesedésüket. Biztatták egymást, társaik ütésének, futásának örültek. Ennek köszönhető, hogy a mérkőzés vége 14:12 lett, nem akármilyen játék eredményeként A legjobb dobó címet is érdi játékos, Matthew Oakley nyerte. A döntőhöz méltóan az ünneplés sem maradt el, amelyen a helyi televízió is jelen volt.

Büszkék vagyunk, hogy az Indians sikeresen zárta az évet. Gratulálunk az aranyérmes Giants (U14) és Pirates (U16) csapatoknak az eredményhez, illetve a női softball játékosoknak is, akik idén ezüstérmesek lettek.

Köszönjük amerikai edzőinknek Terry L. Lingenhoel-nek és Suzanne Cole-nak, akik azért dolgoznak, hogy Magyarországon ez a sportág elismert legyen. Kérjük, hogy ezután is segítsék az érdi csapatokat a jó eredmények elérésében."

Balázs


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk