Csapatépítés - Baseball

Ki ne vett volna már részt a „kötelező” csapatépítésen, ahol a főnök mindenkit jól megnéz és muszáj jól éreznünk magunkat? A beszélgetések nehezen indulnak, megy a klikkesedés, és az alkohol is fogy rendesen, hiszen mindent a cég fizet.

Nos, a SMARTme Building Technologies Kft. már rég szakított az ilyen hagyományokkal. Mindig törekszünk arra, hogy ne a kollegák szabadidejéből vegyünk el, és egy ilyen esemény vezérvonala mindig az, hogy „Jó csapatot kiépíteni csak jó csapatépítő tréninggel lehet!”.

Korábban írtuk, hogy az Érd Baseball Team Egyesület bekerült a támogatottjaink körébe. Ezen fellelkesülve szeptember 5-én, kora délután ki is mentünk a baseballpályára és Terry Lingenhoel főedző és az egyesület elnöke, Suzanne Cole segítségével elmagyarázták az alapokat. Ezután egyből kesztyűt, labdát és ütőt ragadtunk.

Két csoportra osztottak minket, így mindenki ki tudta próbálni a dobást, bázis játékot és nem utolsó sorban az ütést is. Volt egy rövid játékunk is, és ezután gyorsan neki is láttunk a kalóriák pótlásának. A grillen sültek a kolbászok, sajtok és a finom csirkemell.

Külön megtiszteltetés volt, hogy megnézhettük az Indians és Cardinals gyerekmeccset! Ott láttuk, hogy hogyan is kéne játszani, és öröm volt nézni, hogy a magyar baseball sportnak lesz utánpótlása.

A szavak helyett beszéljenek a képek és ezúton is szeretnénk megköszönni a Érdi Baseball Team Egyesületnek a vendégszeretet és a profizmust.

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Balázs


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

Helpdesk