Aros - Az ablak légkondik jövője

Lassan beköszönt az ősz, a hideg, párás idő!

Sok-sok nagyon intelligens légkondícionáló rendszer van a piacon, de mi mégis valami másba ütköztünk a heti online mustránk alkalmával.

Az Aros egy olyan applikációval is ellátott légkondi rendszer, ami a Wi-Fi-hez kapcsolódva okosan figyelemmel kíséri a lakásban, és a szabadban történő környezetváltozásokat.

Azon kívül, hogy a beépített szenzor érzékeli, hogy ha egy bizonyos érték főlé, vagy épp alá esik a hőmérséklet és bekapcsol, a páratartalom érzékelő még egy rakás más automatizálási funkciót is tud vezérelni.

A mozgásérzékelővel is ellátott eszköz tudja, hogy ha otthon vagyunk, és aktívan ki kell szolgálni az igényeinket, vagy épp üres a lakás, és csak "alapjáraton" kell működjön.

Az applikációval létre tudunk hozni egy maximális fogyasztási értéket, így el tudjuk kerülni, hogy nagy meglepetést okozzon a következő havi villanyszámlánk végösszege.

A telefon GPS koordinátáit figyelemmel kísérve, a lakásunkhoz közeledve a rendszer automatikusan bekapcsol, és így gyorsítja fel a helyiségek felfűtését, vagy épp hűtését.

A termék tavalyi megjelenése óta hihetetlen népszerűségnek örvend, és azóta a Quirky cég bejelentette, hogy legalább még 40 db, hasonlóan az internetre csatlakoztatható, és applikációval irányítható eszközt szeretnének piacra dobni.

Balázs


facebook  Megosztom Facebookon


Ezeket olvasta már?

Vissza

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

Helpdesk