Bemutatkozás

Történet

Cégalapítóink 2000 nyarán az iskolapadból kikerülve egyenesen a biztonságtechnika piacán kezdték szárnyaik bontogatását a SMARTme elődei megalapításával. 2008 őszén a két cég – DGS Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. és a VÉD-LM Vagyonvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft. – egyesítette a kapcsolatrendszereit, tapasztalatait, és egyéb erőforrásait. 
Így született a SMARTme Building Technologies Kft.

Napjaink

Igyekszünk az „egyszerű” kivitelezésnél egy kicsit többet kínálni partnereinknek.

Szeretnénk, ha nevünk és megjelenésünk híven tükrözné azon szándékainkat, hogy összetett és bonyolult rendszerintegrátori feladatok ellátására is alkalmas csapattal dolgozunk.

Mire számíthat, ha minket választ?

Igyekszünk prémium kategóriájú szolgáltatást adni, és azt folyamatosan fejleszteni annak érdekében, hogy az általunk is elvárt minőség a szolgáltatásainkban kellő mértékben megjelenjen. Mi hosszútávon gondolkozunk, és erre bátorítjuk partnereinket is.

Az építőipar elmúlt években bekövetkezett változásira reagálva, a nyugati trendek figyelembe vételével, otthon- és épületautomatika rendszerek teljes körű kivitelezésével bővítettük szolgáltatásainkat. Hosszas piackutatás és tesztelés után a FIBARO és a MyHome rendszerek gyártóival együttműködve szolgáljuk ki új és meglévő ügyfeleinket, most már lakossági szinten is.

Cégünk FIBARO intelligens otthon rendszer hivatalos magyarországi képviseletét is ellátja. Saját oktatótermünkben szervezünk képzéseket, melyek elvégzése segíti a rendszerek sikeres továbbértékesítését, telepítését, beüzemelését, valamint a felhasználók magas szintű támogatását.

Kérjük, olvassa el értékeinket, vagy tudjon meg többet az Okosotthon rendszerről!

Kérdezze munkatársunkat!

Irodánk

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet
+36 (1) 248-1690
+36 (1) 248-1692
+36 (30) 377-8371

Helpdesk